Wie is Yvo?

Volgens mij wil jij iets weten over mij…nou dat komt goed uit, speciaal voor jou heb ik deze pagina gemaakt!

Over Yvo

Zoals je misschien al weet of hebt gezien, mijn naam is Yvo. Ik ben werkzaam in de fantastische wereld van de marketing en dan specifiek gericht op (creatieve) merk strategie. Elke dag is weer een prachtige dag om alles te ontdekken en niets is zo veranderlijk als de wereld om ons heen. Jij zult je met je merk hierop aan moeten passen en in moeten spelen, elke dag opnieuw. Als creatief marketeer help ik je hiermee op weg. Sterker nog…ik zorg ervoor dat je opvalt bij de juiste doelgroep!

Meer ontdekken?

Volg mij op de verschillende socials en blijf op de hoogte van alles wat ik interessant vindt, misschien zit hier ook iets interessants voor jou tussen. Natuurlijk zou ik het ook erg fijn vinden om te connecten op LinkedIn!

Sparren met mij over je creatieve uitdagingen?

Wil jij eens vrijblijvend met mij sparren over jou creatieve uitdaging? Of dit nu gaat over social media inzet, bedenken van een nieuwe merknaam of het creëren van een gave campagne voor je merk….niets is mij te gek!

Contact

Stuur mij een berichtje via het contact formulier of plan direct jouw 30 creatieve minuten met mij in. Dan drinken we samen een kop koffie. (zwart zonder suiker)

Tot snel!