30 Creatieve Minuten

Kennis delen is een belangrijke kernwaarde en daarom bied ik jouw 30 minuten van mijn tijd aan om je vragen te stellen via een Google Meet sessie van 30 minuten. Je kunt via de kalender hieronder zelf je dag en tijd kiezen om in te plannen.

Hoe werkt Google Meet?

Als je de dag en tijd hebt gepland neem ik contact met je op via e-mail en hierin een Google Meet linkje. Voor Google Meet hoef je geen Google account te hebben, uiteraard moet je wel beschikken over een camera en microfoon.

Lees meer over Google Meet: https://meet.google.com/

Een goede voorbereiding….

Jouw tijd en mijn tijd zijn natuurlijk kostbaar, zorg er daarom voor dat je voor de meeting goed voorbereid bent. Schrijf je vragen die je wilt stellen op en zorg dat je van tevoren hebt gecontroleerd of je camera en microfoon werken. Kom ook op tijd naar de meeting (5 minuten voor aanvang) zodat we direct kunnen starten op de afgesproken tijd.

Meer dan 30 minuten nodig?

Wil je aan de hand van de meeting verder sparren over je creatieve uitdaging? Dat kan natuurlijk! In 30 minuten kunnen we natuurlijk best wel wat bespreken, zeker met een goede voorbereiding. Maar ik kan me voorstellen dat je misschien verder op weg geholpen wilt worden op gebied van marketing & branding. We kunnen dan samen een plan van aanpak bespreken om jouw route uit te stippelen.

Plan je Meeting direct in!

Via onderstaande kalender kun je direct jou creatieve 30 minuten met mij inplannen.